Logo
Logo
Facebook
Forside
ALBANIA
DOLOMITTENE
ISTRIA (KROATIA)
LOFOTEN
MADEIRA
NEPAL
NORD-DALMATIA
PATAGONIA
SLOVENIA
SØR-AFRIKA
SØR-DALMATIA
SØR-SICILIA
ØST-SICILIA
YUNNAN
Hvem passer turen for?

Dette er en tur hvor vakker og variert natur, et levende kulturlandskap og god mat står i fokus. Som reiseleder er jeg med gruppa hele tiden, og jeg vil gjøre mitt aller beste for at alle blir tatt godt vare på og hjulpet når det måtte være behov for det. Det er ikke om å gjøre å sykle lengst mulig på kortest mulig tid, og vi skal bruke mye tid på pauser for mat, drikke, fotografering etc. Jeg vil også guide og fortelle der det er naturlig. Alle får utdelt kart over dagens etappe, og dermed kan de som vil sykle fort og alene noen ganger gjøre det.

Du må være klar over at denne delen av Sicilia er kupert, og du må ikke få panikk om du ser en bakke! Dag 3 kan du velge et lett alternativ om du ønsker det, og dag 5 er det følgebil som ved behov kan hjelpe i de tyngste bakkene. De andre dagene vil neppe by på store utfordringer om du er litt vant til å sykle. Syklene har 21 gir, og setene er gode. Du bør være vant til å bruke sykkel med utvendig gir og uten fotbrems. 

 

ØST-SICILIA
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON