Logo
Logo
Facebook
Forside
ALBANIA
DOLOMITTENE
ISTRIA (KROATIA)
LOFOTEN
MADEIRA
NEPAL
NORD-DALMATIA
PATAGONIA
SLOVENIA
SØR-AFRIKA
SØR-DALMATIA
SØR-SICILIA
ØST-SICILIA
YUNNAN

Følgebil, sikkerhet og helse

Det vil under hele turen være med en følgebil, med unntak av fridagen. Sjåføren i den har sykkelteknisk erfaring, og han vil ha med nødvendige reservedeler, verktøy m.m. og bistå i tilfelle vi trenger teknisk assistanse underveis. I følgebilen kan du ha en liten ryggsekk/bag med tøyskift, mat etc. Dersom det blir behov, er det også mulig å ta plass i følgebilen for kortere perioder. 

Det er ditt eget ansvar å sykle forsvarlig og ut fra dine egne forutsetninger. Det innebærer blant annet å ta hensyn til lokale trafikkregler, følge instrukser fra reiseleder og lokalguide, og ikke ha et inntak av alkohol som kan påvirke dine ferdigheter. På denne turen vil reiseleder ikke legge opp til temposykling eller teknisk sykling i felt (kjede/rulle). 

Noen lokalguider har gode kunnskaper innen medisin og førstehjelp, andre har det ikke. Reiseleder Knut har begrenset kunnskap på dette området, men har med en god del basalt førstehjelpsutstyr. Dersom det skjer noe underveis som krever akutt eller omfattende medisinsk oppfølging, er det lokalguiden som har ansvar for å kontakte helsepersonell. Han/hun skal også som hovedregel være den som evt. er ledsager til sykehus, mens reiselederen skal ta seg av gruppa. Det er viktig at du har tegnet reiseforsikring, og at forsikringsbeviset er tilgjengelig på turen. 

DOLOMITTENE
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Følgebil, sikkerhet, helse
Litt om syklene
Kart
Pakkeliste
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON