Logo
Logo
Facebook
Forside
ALBANIA
DOLOMITTENE
ISTRIA (KROATIA)
LOFOTEN
MADEIRA
NEPAL
NORD-DALMATIA
PATAGONIA
SLOVENIA
SØR-AFRIKA
SØR-DALMATIA
SØR-SICILIA
ØST-SICILIA
YUNNAN
Båten

Vårt flytende hotell denne uken er M/S Macek. Det er en flott båt, bygget i 2004. Lengden er 35 meter (ca 115 fot) og bredden 8 meter (ca 26 fot). For deg som liker å slikke sol burde det være god plass - her er hele 200 m2 soldekk og andre utearealer. Det er også badeplatform og to utvendige dusjer akterut. I den trivelige matsalen får vi servert to måltider hver dag. Båten har gratis WiFi om bord.
 
 
 
 
 
Lugarene
 
Båten har 15 lugarer fordelt på tre dekk. Alle lugarer har air-condition. Det er litt ulike romløsninger på lugarene. Noen har dusj og toalett på samme rom, andre har separate rom. Ved påmelding er det ikke mulig å bestille spesiell lugartype. Unntak er dersom du pga klaustrofobi ikke kan ligge under vannlinja. Fordelingen av lugarer skjer etter beste skjønn. De fleste lugarene har dobbeltsenger i såkalt queen-size størrelse. NB: Det er ikke mulig å bestille enkellugar. Dersom du reiser alene blir du lagt sammen med en person av samme kjønn.
SØR-DALMATIA
Turprogram
Priser og produktinfo
Hvem passer turen for?
Teknisk assistanse og sikkerhet
Båten og lugarene
Bilder fra turområdet
Kart
Lesestoff
Pakkeliste
Litt skryt
Knuts Sykkelreiser | Lillemyrveien 5 | 4632 Kristiansand | Mobil: 90 12 11 52 | Org.nr.: 986 821 937 MVA | post@knutssykkelreiser.no
AESTON